Cum comand? | Cum platesc? | Cum primesc produsele? | Termeni si conditii | Contul meu | Cos

Accesorii telefoane mobile, Camere video de securitate

Accesorii telefoane mobile, Camere video de securitate
Te afli la : Amplificator semnal GSM > Amplificator semnal GSM pentru spatii de 100 m...


Amplificator semnal GSM pentru spatii de 100 m...
zoom

    

Amplificator semnal GSM pentru spatii de 100 m... (cod: 3598)
La comanda
Imagine cu titlu informativ.


Pret: Lei:698,00
 


Descriere produs:

 Amplificator semnal GSM-100 metri patrati de acoperire
 
> Orice persoana ce utilizeaza telefonul mobil sau navigheaza pe internet stie ce rau este sa nu poti comunica sau sa nu te poti conecta.
> De astazi veti putea avea mai putine apeluri pierdute si o rata crescuta de date putand comunica clar, stabil si fara intreruperi.
> Acest AMPLIFICATOR/REPETOR functioneaza cu toate tipurile de telefoane mobile si modemuri din retelele Vodafone / Orange / Telekom, imbunatatind semnificativ calitatea semnalului de voce si date, extinzand totodata perioada de viata a acumulatorului de la telefon iar telefonul necesita mai putina energie RF pentru a functiona iar utilizatorul telefonului este mai putin supus la radiatiile emise de telefon.
> Functionarea amplificatorului AT-400 este wireless, fara conectare fizica la telefon sau modem si ofera posibilitatea folosirii simultane atat a telefoanelor mobile cat si a modemurilor.
 
> Amplificatorul (repetorul) AT-400 este proiectat pentru a imbunatati si stabiliza calitatea semnalului GSM in spatii de pana la 100 de metri patrati. Acesta poate fi montat cu usurinta in urmatoarele tipuri de sectoare :
               -privat-apartamente, pivnite, garaje.
               -comercial-magazine mici, birouri, cabinete medicale, case de amanet sau de schimb valutar, frizerii, bucatarii de tip fast-food.
               -constructii- in containerul (biroul) sefului de santier.
 
Cum functioneaza ?
> Amplificatorul/repetorul AT-400 este un dispozitiv ce capteaza semnalul GSM din exterior prin intermediul unei antene de 3 dB tip baston (optional Yagi de 13 dB) ce il orienteaza spre amplificator care datorita celor 40 de dB amplifica si stabilizeaza semnalul din interior, dintribuindu-l wireless in locatie prin intermediul unei antene de tip baston de 2,5 dB, facand posibila astfel convorbirea simultana a 15 utilizatori.
> Amplificatorul (repetorul) AT-400 functioneaza in gama de frecventa cuprinsa intre 880-915 MHz si 935-960 MHz (Orange/Vodafone), frecvente intalnite la multi operatori de telefonie mobila din Europa.
 
> In pret este inclus un Kit complet cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a amplifica si stabiliza semnalul si anume :
             -amplificator (repetor) x 1 buc.
             -antena externa tip baston de 13 dB x 1 buc.
             -antena interna tip baston de 3 dB x 1 buc.
             -10 metri de cablu H155 + mufele necesare x 1 buc.
             -sursa de alimentare AC 220V/AC 110V,   DC 12V x 1 buc.
> Amplificatorul (repetorul) AT-400 este in conformitate cu normele europene ETS 300 609-4 si nu constituie un pericol pentru sanatate.
 
>Pentru acelasi repetor dar cu antena externa Yagi cu castig de 16,5 dB + mufele necesare si 15 metri de cablu H155, pretul este de 780 lei.
 
> Pentru solutii personalizate sau pentru acoperirea unor zone mai mari, va rugam contactatine in scris la office@avc.ro sau telefonic la numarul 0740-818499 unde un operator va va oferi toate detaliile si solutiile de care dispunem pentru a va satisface cerintele in functie de configuratia aleasa precum si a amplasamentului si compartimentarii locatiei respective.
Denumire
 Amplificator/repetor
semnal GSM

Acoperire [mp]

100

Frecventa (Up Link) [MHz]
                (Down Link) [MHz]
880-915
935-960

Putere de iesire

UL/DL 5dBm

Castig [dB]

UL 35/DL45

 Impendanta [OHm]

 50

Intarziere [us]

 1,5

Nivel al semnalului parazitar [DBm]

<=-40

Temperatura de lucru (grade Celsius)

-20/+55

Alimentare

AC 220V / 50Hz


 


 

Produse similare :

- produse din aceasi categorie - Amplificator semnal GSM ;
 

Diverse :
- Anunta un prieten
- intrebare produs

CATEGORII DE PRODUSE:

Amplificator semnal GSMAntene amplificare semnalCarcase GSMAcumulatoriMijloc telefon mobilTastaturi GSMIncarcator reteaIncarcator autoHands freeCablu de dateHuse luxHuse NEOPRENSac telefonToc pieleToc NEOPRENDiverse GSMCamera supraveghere alb-negruCamera supraveghere colorCamera supraveghere IPCamera video falsaLentile videoSuportiPlaca de captura - DVR cardAparate de controlScannereUTP - transceiverCarcase camere videoAccesorii CCTVInterfoane audio - videoMufeAnteneFete / carcaseIncarcator USBCar kitHuse simpleHuse lux cu snurHuse cu fermoarHuse din pieleHuse TIMHuse cauciuc cu snurToc carouriAdaptori antenaAdaptor antena modem

Stiri si noutati

Echipa AVC va doreste Paste fericit !
Data: 4/13/2017 11:35:17 AM

Program de sarbatori : 14.04.2017 - program normal, ne reluam activitatea in data de 18.04.2017. Comenzile sosite in aceasta perioada vor fi procesate in ordinea sosirii lor si expediate incepand cu data de 18.04.2017. (detalii)

mai multe stiri