Cum comand? | Cum platesc? | Cum primesc produsele? | Termeni si conditii | Contul meu | Cos

Accesorii telefoane mobile, Camere video de securitate

Accesorii telefoane mobile, Camere video de securitate
Te afli la : Amplificator semnal GSM > Amplificator semnal GSM pentru spatii de 100 m...


Amplificator semnal GSM pentru spatii de 100 m...
zoom

    

Amplificator semnal GSM pentru spatii de 100 m... (cod: 3598)
La comanda
Imagine cu titlu informativ.


Pret: Lei:698,00
 


Descriere produs:

 Amplificator semnal GSM-100 metri patrati de acoperire
 
> Orice persoana ce utilizeaza telefonul mobil sau navigheaza pe internet stie ce rau este sa nu poti comunica sau sa nu te poti conecta.
> De astazi veti putea avea mai putine apeluri pierdute si o rata crescuta de date putand comunica clar, stabil si fara intreruperi.
> Acest AMPLIFICATOR/REPETOR functioneaza cu toate tipurile de telefoane mobile si modemuri din retelele Vodafone / Orange / Telekom, imbunatatind semnificativ calitatea semnalului de voce si date, extinzand totodata perioada de viata a acumulatorului de la telefon iar telefonul necesita mai putina energie RF pentru a functiona iar utilizatorul telefonului este mai putin supus la radiatiile emise de telefon.
> Functionarea amplificatorului AT-400 este wireless, fara conectare fizica la telefon sau modem si ofera posibilitatea folosirii simultane atat a telefoanelor mobile cat si a modemurilor.
 
> Amplificatorul (repetorul) AT-400 este proiectat pentru a imbunatati si stabiliza calitatea semnalului GSM in spatii de pana la 100 de metri patrati. Acesta poate fi montat cu usurinta in urmatoarele tipuri de sectoare :
               -privat-apartamente, pivnite, garaje.
               -comercial-magazine mici, birouri, cabinete medicale, case de amanet sau de schimb valutar, frizerii, bucatarii de tip fast-food.
               -constructii- in containerul (biroul) sefului de santier.
 
Cum functioneaza ?
> Amplificatorul/repetorul AT-400 este un dispozitiv ce capteaza semnalul GSM din exterior prin intermediul unei antene de 3 dB tip baston (optional Yagi de 13 dB) ce il orienteaza spre amplificator care datorita celor 40 de dB amplifica si stabilizeaza semnalul din interior, dintribuindu-l wireless in locatie prin intermediul unei antene de tip baston de 2,5 dB, facand posibila astfel convorbirea simultana a 15 utilizatori.
> Amplificatorul (repetorul) AT-400 functioneaza in gama de frecventa cuprinsa intre 880-915 MHz si 935-960 MHz (Orange/Vodafone), frecvente intalnite la multi operatori de telefonie mobila din Europa.
 
> In pret este inclus un Kit complet cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a amplifica si stabiliza semnalul si anume :
             -amplificator (repetor) x 1 buc.
             -antena externa tip baston de 13 dB x 1 buc.
             -antena interna tip baston de 3 dB x 1 buc.
             -10 metri de cablu H155 + mufele necesare x 1 buc.
             -sursa de alimentare AC 220V/AC 110V,   DC 12V x 1 buc.
> Amplificatorul (repetorul) AT-400 este in conformitate cu normele europene ETS 300 609-4 si nu constituie un pericol pentru sanatate.
 
>Pentru acelasi repetor dar cu antena externa Yagi cu castig de 16,5 dB + mufele necesare si 15 metri de cablu H155, pretul este de 780 lei.
 
> Pentru solutii personalizate sau pentru acoperirea unor zone mai mari, va rugam contactatine in scris la office@avc.ro sau telefonic la numarul 0740-818499 unde un operator va va oferi toate detaliile si solutiile de care dispunem pentru a va satisface cerintele in functie de configuratia aleasa precum si a amplasamentului si compartimentarii locatiei respective.
Denumire
 Amplificator/repetor
semnal GSM

Acoperire [mp]

100

Frecventa (Up Link) [MHz]
                (Down Link) [MHz]
880-915
935-960

Putere de iesire

UL/DL 5dBm

Castig [dB]

UL 35/DL45

 Impendanta [OHm]

 50

Intarziere [us]

 1,5

Nivel al semnalului parazitar [DBm]

<=-40

Temperatura de lucru (grade Celsius)

-20/+55

Alimentare

AC 220V / 50Hz


 


 

Produse similare :

- produse din aceasi categorie - Amplificator semnal GSM ;
 

Diverse :
- Anunta un prieten
- intrebare produs

CATEGORII DE PRODUSE:

Amplificator semnal GSMAntene amplificare semnalCarcase GSMAcumulatoriMijloc telefon mobilTastaturi GSMIncarcator reteaIncarcator autoHands freeCablu de dateHuse luxHuse NEOPRENSac telefonToc pieleToc NEOPRENDiverse GSMCamera supraveghere alb-negruCamera supraveghere colorCamera supraveghere IPCamera video falsaLentile videoSuportiPlaca de captura - DVR cardAparate de controlScannereUTP - transceiverCarcase camere videoAccesorii CCTVInterfoane audio - videoMufeAnteneFete / carcaseIncarcator USBCar kitHuse simpleHuse lux cu snurHuse cu fermoarHuse din pieleHuse TIMHuse cauciuc cu snurToc carouriAdaptori antenaAdaptor antena modem

Stiri si noutati

La Multi Ani !
Data: 1/1/2019 1:26:56 PM

Stimati clienti, colaboratori si vizitatori, echipa AVC va ureaza un Nou An (2019) mai bun, prosper si stabil.... (detalii)

mai multe stiri